Bouw horecapaviljoen en bezoekerscentrum Kwintelooijen gestart!

De fundamenten zijn gelegd van het nieuwe horecapaviljoen en bezoekerscentrum in natuurgebied Kwintelooijen in de Gemeente Rhenen.

Kwintelooijen

De Gooijer heeft het terrein bouwrijp gemaakt waarna de uitblinker in betonwerken Bull Betonwerken de fundering heeft gestort. 
 
Ook kunnen wij mededelen dat wij na een succesvolle selectieprocedure, samen met onze adviseur For Value Vastgoedspecialisten, in een afrondende fase zijn om de geselecteerde horeca-exploitant te verwelkomen op deze unieke plek. Hierover later meer! 
 
Naar verwachting zal het horecapaviljoen aankomende zomer gereed zijn voor bezoekers. Houd onze socials en website in de gaten voor meer updates over de voortgang van dit project! 

Laatste nieuws

Afgelopen maandag was het een feestelijke dag voor Reinaerde!
House of Bird zal zich deze zomer haar tweede vestiging openen in het horecapaviljoen in natuurgebied Kwintelooijen op de grens tussen Gemeente Rhenen en Gemeente Veenendaal!
Deze prachtige, voormalige Rooms-Katholieke kerk is een uniek herdenkingsmonument voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.
Afgelopen donderdag vierde Tomorrow samen met de Gemeente Rhenen, Gemeente Veenendaal en alle belanghebbenden waaronder de gebiedsraad en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug dat het hoogste punt is...