Bouw horecapaviljoen en bezoekerscentrum Kwintelooijen gestart!

De fundamenten zijn gelegd van het nieuwe horecapaviljoen en bezoekerscentrum in natuurgebied Kwintelooijen in de Gemeente Rhenen.

Kwintelooijen

De Gooijer heeft het terrein bouwrijp gemaakt waarna de uitblinker in betonwerken Bull Betonwerken de fundering heeft gestort. 
 
Ook kunnen wij mededelen dat wij na een succesvolle selectieprocedure, samen met onze adviseur For Value Vastgoedspecialisten, in een afrondende fase zijn om de geselecteerde horeca-exploitant te verwelkomen op deze unieke plek. Hierover later meer! 
 
Naar verwachting zal het horecapaviljoen aankomende zomer gereed zijn voor bezoekers. Houd onze socials en website in de gaten voor meer updates over de voortgang van dit project! 

Laatste nieuws

Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.