Bouwupdate Kwintelooijen

De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels weer in volle gang na de bouwvak...

Kwintelooijen

De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels weer in volle gang na de bouwvak en er is alweer flink vooruitgang geboekt. Het prachtige houtwerk van de gevel is volledig gereed en momenteel wordt er binnen hard naar een eindresultaat gewerkt door House of Bird en Bird Brewery. Deze week is De Gooijer Grond- en Straatwerk begonnen met het terras en de tuin en op korte termijn start Koninklijke Ginkel Groep met het aanbrengen van het groene dak. Dat betekent dat we binnenkort kunnen genieten van deze prachtige plek bij de entree van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug waar we tevens werken aan een nieuw bezoekers- en educatief centrum over dit gebied. 
Dit bijzondere object is een ontwerp van HMVD Architecten! 
 
Volg @ditistomorrow voor meer bijzondere projecten!

Laatste nieuws

Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.