Brandoefening in De Kerverij

Brandoefening voltooid, veiligheid boven alles!ย Onlangs hebben we De Kerverij ter beschikking gesteld voor een succesvolle brandoefening van de brandweer.

Brandweer

Onlangs hebben we De Kerverij ter beschikking gesteld voor een succesvolle brandoefening van de brandweer. Het monumentale pand staat vooralsnog leeg en vormde daarom een uitstekende trainingslocatie voor de brandweer! We zijn blij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan de paraatheid van onze hulpdiensten en de veiligheid van onze gemeenschap.

Laatste nieuws

Het is niet elke dag dat je een sportschool aantreft in een voormalige kerk. Toch is dat precies waar Movi Performance zich bevindt. Gevestigd in een prachtig herbestemd kerkgebouw in het hart van Veenendaal, biedt Movi Performance een unieke en inspirerende omgeving voor hun leden. Gertjan, de...
"Tijdens onze samenwerking realiseren we ons ook dat een gedeelde visie en waarden cruciaal zijn voor succes. Het project Eben Haezer illustreert dit perfect door zijn sterke nadruk op respect voor historie en het creรซren van een gemeenschappelijk draagvlak. Deze focus helpt ons niet alleen de...
Met trots en voldoening kondigen we bij Tomorrow de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!