Feestelijke opening House of Bird in Natuurgebied Kwintelooijen: Een Proeflokaal voor Natuurliefhebbers en Fijnproevers!

House of Bird feestelijk geopend in het prachtige Natuurgebied Kwintelooijen.

ByQuinty

Op zaterdagochtend 2 december werd het langverwachte House of Bird feestelijk geopend in het prachtige Natuurgebied Kwintelooijen. Dit gloednieuwe tweede proeflokaal, een initiatief van Rik van den Berg, Teun Ijff en Ralph van Bemmel, belooft een ware traktatie te zijn voor zij die van hoogwaardige kwaliteitsproducten houden met een knipoog naar de natuur.

House of Bird is niet zomaar een horecazaak; het is een smaakvolle beleving die gasten uitnodigt om te genieten van lekker eten te midden van de prachtige natuur in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op de grens van gemeente Veenendaal en gemeente Rhenen. Het proeflokaal biedt een perfecte setting voor een ontspannen lunch of een gezellige borrel, waarbij de nadruk ligt op een zorgvuldige selectie van diverse hoogwaardige producten.

Een opvallend hoogtepunt van House of Bird is het eigen biermerk, Bird Brewery, dat de bezoekers trakteert op unieke smaken die perfect samengaan met de sfeer van het natuurgebied.

Het opvallende gebouw, ontwikkeld door Tomorrow en ontworpen door HMVD architecten, vormt een harmonieus geheel met de omringende natuur. Dit creatieve ontwerp benadrukt de visie van House of Bird om een verbindende rol te spelen tussen mens en natuur.

De opening van House of Bird was een groot succes, met een uitbundige viering die werd bijgewoond door lokale wethouders Dylan Lochtenberg, Bert Fintelman en Dick Poortinga. Honderden bezoekers, variรซrend van gasten, vrienden en familie tot lokale bewoners en natuurliefhebbers, stroomden toe om deze mijlpaal te vieren.

Dit initiatief is een belangrijke stap vooruit voor het natuurgebied, en samen met alle stakeholders werken we onvermoeibaar door aan verdere ontwikkelingen. Binnenkort staat de onthulling van het informatiecentrum gepland, waardoor bezoekers nog dieper kunnen duiken in de rijke natuur van Kwintelooijen.

In de winter is House of Bird vijf dagen per week geopend, van woensdag tot en met zondag, tussen 09.30 uur en 17.00 uur. Naarmate de lente haar intrede doet, worden de openingstijden ruimer en zal het proeflokaal ook diner aanbieden.

House of Bird belooft niet alleen een gastronomische ervaring, maar ook een reis door de pracht van de natuur, en nodigt eenieder uit om de verrassende smaken en de sereniteit van Kwintelooijen te omarmen.

Laatste nieuws

Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.