Fijne feestdagen en een gezond 2023!

Tomorrow wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Merry Christmas

Tomorrow wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Ook in 2023 zal Tomorrow, samen met al haar partners en vrijwilligers, zich met volle passie inzetten voor het herstellen, behouden en beheren van monumenten, agricultuur, openbare kunstwerken en natuur. 

Laatste nieuws

"Tijdens onze samenwerking realiseren we ons ook dat een gedeelde visie en waarden cruciaal zijn voor succes. Het project Eben Haezer illustreert dit perfect door zijn sterke nadruk op respect voor historie en het creรซren van een gemeenschappelijk draagvlak. Deze focus helpt ons niet alleen de...
Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.