Futureproof

Deze week was onze directeur, Johan van den Essenburg (ondernemer van het jaar 2022 cat. MKB), uitgenodigd om het eerste seminar.

Futureproof

Deze week was onze directeur, Johan van den Essenburg (ondernemer van het jaar 2022 cat. MKB), uitgenodigd om het eerste seminar โ€œFutureproof ondernemenโ€ in Van der Valk Hotel Veenendaal, georganiseerd door Olenz, Van Loon Advocaten en Schuiteman Accountants, te openen. Hij vertelde onder andere hoe hij zijn onderneming โ€œFutureproofโ€ heeft gemaakt door te investeren in onafhankelijkheid en duurzaamheid. Na de inhoudelijke seminars van organiserende partijen werd er tijdens de borrel nog even genetwerkt tussen de aanwezige ondernemers.

Laatste nieuws

Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.
Afgelopen donderdag stonden wij stil bij weer een mooi jaar bij Tomorrow, vol met fantastische activiteiten, waaronder de start van de transformatie van de Gedachteniskerk in Rhenen.