Goed nieuw voor alle natuur- en bierliefhebbers

House of Bird zal zich deze zomer haar tweede vestiging openen in het horecapaviljoen in natuurgebied Kwintelooijen op de grens tussen Gemeente Rhenen en Gemeente Veenendaal!

kwintelooijen

House of Bird zal zich deze zomer haar tweede vestiging openen in het horecapaviljoen in natuurgebied Kwintelooijen op de grens tussen Gemeente Rhenen en Gemeente Veenendaal! Zij staan tevens bekend om hun brede scala aan speciaalbieren van hun eigen biermerk Bird Brewery en hun toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze gebruiken alleen lokale ingrediënten en werken samen met gelijkgestemden leveranciers om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. 
 
Dus, ben jij na een lange wandeling of fietstocht in het mooie natuurgebied Kwintelooijen, poort van de Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, toe aan wat lekkers, een verfrissend biertje of wat anders? Dan is House of Bird straks de plek voor jou! 
 
Tomorrow werd geadviseerd door For Value vastgoedspecialisten. 

Laatste nieuws

De jury noemde De Turfweide “een veelzijdig project vóór en dóór inwoners dat bijdraagt aan meerdere LEADER-doelen: educatie, recreatie en verbinden van stad en land...
De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels weer in volle gang na de bouwvak...
Aan het wachten op het perron van station Veenendaal Centrum op je trein?
Vindt u net als wij dat ons project De Turfweide echt een impact heeft gemaakt en het meest inspirerende LEADER project van de periode 2016 tot 2022 moet worden?