Goed nieuw voor alle natuur- en bierliefhebbers

House of Bird zal zich deze zomer haar tweede vestiging openen in het horecapaviljoen in natuurgebied Kwintelooijen op de grens tussen Gemeente Rhenenย en Gemeente Veenendaal!

kwintelooijen

House of Bird zal zich deze zomer haar tweede vestiging openen in het horecapaviljoen in natuurgebied Kwintelooijen op de grens tussen Gemeente Rhenen en Gemeente Veenendaal! Zij staan tevens bekend om hun brede scala aan speciaalbieren van hun eigen biermerk Bird Brewery en hun toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze gebruiken alleen lokale ingrediรซnten en werken samen met gelijkgestemden leveranciers om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. 
 
Dus, ben jij na een lange wandeling of fietstocht in het mooie natuurgebied Kwintelooijen, poort van de Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, toe aan wat lekkers, een verfrissend biertje of wat anders? Dan is House of Bird straks de plek voor jou! 
 
Tomorrow werd geadviseerd door For Value vastgoedspecialisten. 

Laatste nieuws

Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.
Afgelopen donderdag stonden wij stil bij weer een mooi jaar bij Tomorrow, vol met fantastische activiteiten, waaronder de start van de transformatie van de Gedachteniskerk in Rhenen.