Hoogste punt bereikt!

Afgelopen donderdag vierde Tomorrow samen met de Gemeente Rhenen, Gemeente Veenendaalย en alle belanghebbenden waaronder de gebiedsraad en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug dat het hoogste punt is...

Kwintelooijen

Afgelopen donderdag vierde Tomorrow samen met de Gemeente Rhenen, Gemeente Veenendaal en alle belanghebbenden waaronder de gebiedsraad en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug dat het hoogste punt is bereikt van het nieuwe horecapaviljoen met bezoekerscentrum in het prachtige en unieke natuur- en recreatiegebied Kwintelooijen. Namens Tomorrow en de gemeente Rhenen werden de bezoekers toegesproken door Johan van den Essenburg namens Tomorrow, burgemeester van Rhenen Hans van der pas en wethouder van Veenendaal Dylan Lochtenberg. We zijn trots dat we dit met zijn allen kunnen realiseren en blij met de voortgang. Ook kijken we uit naar de volgende stap, namelijk 'de opening', die naar verwachting ergens deze zomer zal zijn.
 
Op korte termijn zullen we ook bekendmaken welk bijzonder horecaconcept u hier kunt verwachten en hoe de invulling van het bezoekerscentrum eruit komt te zien. Nog even geduld dus, maar binnenkort kan iedereen die hier voor de rijke natuur komt ook genieten van al het moois wat dit unieke concept te bieden heeft!

Laatste nieuws

Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.