Hoogste punt bereikt!

Afgelopen donderdag vierde Tomorrow samen met de Gemeente Rhenen, Gemeente Veenendaal en alle belanghebbenden waaronder de gebiedsraad en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug dat het hoogste punt is...

Kwintelooijen

Afgelopen donderdag vierde Tomorrow samen met de Gemeente Rhenen, Gemeente Veenendaal en alle belanghebbenden waaronder de gebiedsraad en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug dat het hoogste punt is bereikt van het nieuwe horecapaviljoen met bezoekerscentrum in het prachtige en unieke natuur- en recreatiegebied Kwintelooijen. Namens Tomorrow en de gemeente Rhenen werden de bezoekers toegesproken door Johan van den Essenburg namens Tomorrow, burgemeester van Rhenen Hans van der pas en wethouder van Veenendaal Dylan Lochtenberg. We zijn trots dat we dit met zijn allen kunnen realiseren en blij met de voortgang. Ook kijken we uit naar de volgende stap, namelijk 'de opening', die naar verwachting ergens deze zomer zal zijn.
 
Op korte termijn zullen we ook bekendmaken welk bijzonder horecaconcept u hier kunt verwachten en hoe de invulling van het bezoekerscentrum eruit komt te zien. Nog even geduld dus, maar binnenkort kan iedereen die hier voor de rijke natuur komt ook genieten van al het moois wat dit unieke concept te bieden heeft!

Laatste nieuws

De jury noemde De Turfweide “een veelzijdig project vóór en dóór inwoners dat bijdraagt aan meerdere LEADER-doelen: educatie, recreatie en verbinden van stad en land...
De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels weer in volle gang na de bouwvak...
Aan het wachten op het perron van station Veenendaal Centrum op je trein?
Vindt u net als wij dat ons project De Turfweide echt een impact heeft gemaakt en het meest inspirerende LEADER project van de periode 2016 tot 2022 moet worden?