Klaar voor restauratie

Wij staan startklaar om met de restauratie en transformatie voor Reinaerde te beginnen.

Eben Haรซzer

Bijna 5 jaar geleden werd Tomorrow benaderd door de Historische Vereniging Veenendaal of zij de mogelijkheden wilde onderzoeken om het oude schuilkerkje aan de Zandstraat aan te kopen en te restaureren. Niet lang daarna werd Tomorrow eigenaar van een gedeelte van de kerk en recent verwierf zij ook het resterende stukje van de kerk om de restauratie compleet te maken. Nu, bijna 5 jaar later, is dit een van de laatste fotoโ€™s die gemaakt zal worden van hoe het er nu nog uitziet. Inmiddels staan wij startklaar om met de restauratie en transformatie naar 7 woonzorgstudioโ€™s voor Reinaerde te beginnen om dit ruim 100 jaar oude gemeentelijke monument in haar oude glorie te herstellen. Volg de voortgang en kom volgend jaar ook eens het eindresultaat bekijken.

Laatste nieuws

Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.