Tomorrow breidt portefeuille uit met deze verborgen parel!

Deze prachtige, voormalige Rooms-Katholieke kerk is een uniek herdenkingsmonument voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

Gedachteniskerk Rhenen

Deze prachtige, voormalige Rooms-Katholieke kerk is een uniek herdenkingsmonument voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Architect Jules Kirch heeft op indrukwekkende wijze de herdenkingsfunctie tot uiting gebracht in de vorm en inrichting van het gebouw. Helaas dreigde het doel en de geschiedenis van dit gebouw in 2022 verloren te gaan, maar dankzij de inzet van Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en de aankoop door Tomorrow is dat nu veiliggesteld. Samen zetten wij de schouders onder het behoud van de rijke geschiedenis van dit monument.

Laatste nieuws

Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.