Tomorrow breidt portefeuille uit met deze verborgen parel!

Deze prachtige, voormalige Rooms-Katholieke kerk is een uniek herdenkingsmonument voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

Gedachteniskerk Rhenen

Deze prachtige, voormalige Rooms-Katholieke kerk is een uniek herdenkingsmonument voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Architect Jules Kirch heeft op indrukwekkende wijze de herdenkingsfunctie tot uiting gebracht in de vorm en inrichting van het gebouw. Helaas dreigde het doel en de geschiedenis van dit gebouw in 2022 verloren te gaan, maar dankzij de inzet van Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en de aankoop door Tomorrow is dat nu veiliggesteld. Samen zetten wij de schouders onder het behoud van de rijke geschiedenis van dit monument.

Laatste nieuws

De jury noemde De Turfweide “een veelzijdig project vóór en dóór inwoners dat bijdraagt aan meerdere LEADER-doelen: educatie, recreatie en verbinden van stad en land...
De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels weer in volle gang na de bouwvak...
Aan het wachten op het perron van station Veenendaal Centrum op je trein?
Vindt u net als wij dat ons project De Turfweide echt een impact heeft gemaakt en het meest inspirerende LEADER project van de periode 2016 tot 2022 moet worden?