Verhuur voltooid, een nieuw hoofdstuk begint!

Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.

Foto met de huurders

Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan. Dit voormalige kerkgebouw, ooit een stille getuige van gemeenschapsleven, is met visie en doorzettingsvermogen herontwikkeld tot een bruisend sportcentrum en opleidingsinstituut. 

Met respect voor het erfgoed hebben we een ruimte gecreรซerd die niet alleen de geest van het verleden eer aandoet, maar ook een fundering legt voor toekomstige generaties. 

Nu de sleutels overhandigd zijn aan de enthousiaste nieuwe huurders, Movi Performance Gym, Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede en Helder - Doelgerichte trainingen, kijken wij uit naar de voortzetting van de dynamiek en de gemeenschapszin die zij ongetwijfeld zullen brengen. We wensen hen veel succes en zijn benieuwd naar de energie die zij aan deze historische locatie zullen toevoegen. 

Laatste nieuws

"Tijdens onze samenwerking realiseren we ons ook dat een gedeelde visie en waarden cruciaal zijn voor succes. Het project Eben Haezer illustreert dit perfect door zijn sterke nadruk op respect voor historie en het creรซren van een gemeenschappelijk draagvlak. Deze focus helpt ons niet alleen de...
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.