YES! Turfweide winnaar LEADER-periodeprijs 2016-2022

De jury noemde De Turfweide “een veelzijdig project vóór en dóór inwoners dat bijdraagt aan meerdere LEADER-doelen: educatie, recreatie en verbinden van stad en land...

Turfweide

Enorm trots dat De Turfweide winnaar is geworden van de LEADER-periodeprijs 2016-2022! Uit 36 projecten in de provincie Utrecht riep het publiek en de jury De Turfweide uit tot winnaar. De jury noemde De Turfweide “een veelzijdig project vóór en dóór inwoners dat bijdraagt aan meerdere LEADER-doelen: educatie, recreatie en verbinden van stad en land. Het vervult een lokale behoefte en is tevens een interessant voorbeeld voor anderen”.

Zonder de inzet van Stichting Turfweide Veenendaal en vele anderen waaronder OMGEVING, BOOT, Heem- en natuurlijke Vegataties, Koninklijke Grinkel Groep, Gemeente Veeendaal, Natuurpro, Waterschap Vallei en Veluwe was dit niet mogelijk geweest.

Laatste nieuws

De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels weer in volle gang na de bouwvak...
Aan het wachten op het perron van station Veenendaal Centrum op je trein?
Vindt u net als wij dat ons project De Turfweide echt een impact heeft gemaakt en het meest inspirerende LEADER project van de periode 2016 tot 2022 moet worden?