YES! Turfweide winnaar LEADER-periodeprijs 2016-2022

De jury noemde De Turfweide “een veelzijdig project vóór en dóór inwoners dat bijdraagt aan meerdere LEADER-doelen: educatie, recreatie en verbinden van stad en land...

Turfweide

Enorm trots dat De Turfweide winnaar is geworden van de LEADER-periodeprijs 2016-2022! Uit 36 projecten in de provincie Utrecht riep het publiek en de jury De Turfweide uit tot winnaar. De jury noemde De Turfweide “een veelzijdig project vóór en dóór inwoners dat bijdraagt aan meerdere LEADER-doelen: educatie, recreatie en verbinden van stad en land. Het vervult een lokale behoefte en is tevens een interessant voorbeeld voor anderen”.

Zonder de inzet van Stichting Turfweide Veenendaal en vele anderen waaronder OMGEVING, BOOT, Heem- en natuurlijke Vegataties, Koninklijke Grinkel Groep, Gemeente Veeendaal, Natuurpro, Waterschap Vallei en Veluwe was dit niet mogelijk geweest.

Laatste nieuws

Met trots en voldoening kondigen we bij Ingenious de succesvolle verhuur van het Sola Fide project in Veenendaal aan.
Graag houden we je op de hoogte door deze sneakpreview van een spannende ontwikkeling waar we momenteel samen met de Stichting Vrienden van de Gedachteniskerk en partners waaronder Coco van Weelden van Huibers van Weelden Architecten en Studio Daphne Jansen aan werken!
De details blijven voor nu nog even geheim, maar we willen je alvast een tipje van de sluier lichten want Tomorrow heeft een deel van deze bijzondere locatie verworven.